2013
12.19

SINCO was in YLE News on Wednesday 18.12.2013. The material was recorded during the case project for Santa Park in Tunteesta arvoa palvelulle (TEKES) -project. These pieces of news summarize well how SINCO has taken shape as a service development tool with companies. (All the pieces of news are in Finnish)
SINCO oli YLE:n uutisissa keskiviikkona 18.12.2013. Materiaali on kuvattu ja äänitetty Santa Park -palvelumuotoiluprojektin aikana, joka on yksi case-tapaus Tunteesta arvoa palvelulle (Tekes) -hankkeessa. Uutispätkissä kiteytyy SINCO:n käyttötavat ja kolmen vuoden aikana muotoutunut toimintamalli yritysten kanssa.

SINCO_tv_uutinen_preview
Katso YLE:n Pohjois-Suomen TV-uutisten pätkä SINCO:sta (1:30)

Kuuntele Lapin Radion uutinen (2:22)
Kuuntele Simo Rontin pidempi haastattelu Lapin Radiossa (5:59)
Web-uutinen SINCO:sta yle.fi-sivustolla

No Comment.

Add Your Comment
Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box